/Obviously är det fler som måste känna som mig

Fuck me, vad trött jag är idag. Helt galet. Sovit en stor del av dagen men eftersom vädret är både grått och regnigt så känns det någorlunda okej. Tim håller på att brygga lite kaffe nu och förhoppningsvis är en eftermiddagsfika precis den boosten jag behöver.
Egentligen skulle Z och Filip kommit över till oss idag för filmkväll men pga lite akut inredningskaos hos dom så valde vi att skjuta upp det. Vilket kanske egentligen var bra, nu när jag är så trött att hjärnan halkat fem steg bakom, haha.
Anyways, i torsdags drog jag, Tim, Ina och Duilio till Skinnarviksberget för att njuta av solen, dricka lite rosé och givetvis köra kubb. Störthärligt.
ps, kolla vilken snyggdag jag hade!!! wow fina lilla mig, busvisslingar uppskattas
 
Mina enda planer framöver (utöver denna totala vilodag) är att ta tag i min uppsats om genetik, läsa ut boken jag håller på med samt att köra reunion med gamla gymnasieklassen. Känns sjukt nervöst av någon anledning? Kanske för att jag inte pratat med majoriteten av dom på fem år, sedan studentdagen. Men troligtvis lär det bli hur mysigt som helst när jag väl kommer dit och får skratta med alla STEGare.
(Måste bara skaka av mig kroppsångesten och den sociala stressen som kommer av just gymnasietiden. Hur jävla svårt det än känns.)
 
Tänkte bara svänga förbi här inne och säga hej. Har inte så mycket bättre saker för mig just nu, eh. Känn er prioriterade eller whatever. 
 
 


KOMMENTARER

* * * * *Namn:
Minnesvärd?

E-mail: (publiceras ej)

Blogg/hemsida:

Kommentar: